PE trainingen zijn belangrijker dan diploma’s

26 september 2018 | Leren | By Admin Ondernemersuniversiteit | 0 Comments

PE trainingen betekenen ook wel permanente educatie. Dit soort trainingen zijn van groot belang om jezelf te blijven ontwikkelen. PE is eigenlijk kort gezegd long-life learning. Deze trainingen bieden de mogelijkheden om jezelf altijd blijven te ontwikkelen gedurende je carrière. Dit zorgt er dus voor dat jezelf blijven ontwikkelen met deze trainingen belangrijker is dan een diploma dat enkele jaren geleden behaalt is. In dit artikel worden een aantal tips gegeven voor permanente educatie.

Doe zoveel mogelijk individueel

Er kan behoorlijk wat tijd en geld worden bespaard door goed te kijken naar online lesmateriaal. Zo is het mogelijk om online PE trainingen te volgen. Deze lessen kunnen thuis worden gevolgd en hierbij kan er dus geld worden bespaard. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om online te zoeken naar gratis lesmateriaal en je op deze manier alvast voor te bereiden.

Maak gebruik van e-books

Hoewel e-books in Nederland nog niet altijd goed lopen, is dit wel een tool waarbij op een goedkope wijze lesmateriaal gevonden kan worden. Tevens kan dit uiteraard gewoon thuis worden doorgenomen uitgevoerd, waardoor dit ook meer tijd kan besparen. Er zijn over meerdere onderwerpen in bepaalde vakgebieden e-books te vinden. Laat deze kans dan ook niet onbenut.

Kijken van video tutorials

De stormachtige ontwikkeling van onder andere youtube biedt tevens de mogelijkheid om tutorials te bekijken. In de vorm van video’s worden bepaalde onderwerpen uitgebreid besproken en tevens voor gedaan. Deze voorbeelden zorgen ervoor dat het gemakkelijker te begrijpen is, waardoor er sneller geleerd kan worden.

Workshops en trainingen

Wellicht biedt jouw werkgever mogelijkheden om jezelf te verbeteren. Zo is een Kriton PE training een goede mogelijkheid om jezelf te verbeteren. Dit kan tevens ook met collega’s worden gevolgd. In sommige gevallen verplicht de werkgever zelfs tot het volgen van PE trainingen en in sommige vakgebieden is het zelfs verplicht voor het behouden van je licentie. Kortom het volgen van workshops van vakdocenten is altijd aan te raden om door te kunnen ontwikkelen in jouw vakgebied.

LEAVE A REPLY

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*