U bent ondernemer en wilt een WordPress website?

Als ondernemer moet u veel dingen zelf regelen. Zo ook de ontwikkeling van een website. Het is uiteraard belangrijk dat je online goed gevonden wordt of u een representatief online visitekaartje hebt. Als ondernemer wil je jezelf focussen op je corebusiness en niet met randzaken bezig zijn. Daarom is het verstandig om een WordPress website te laten maken.

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS en makkelijk zelf bij te houden. Het enige wat u als ondernemer hoeft te doen is eenmalig een goede website op te laten zetten waar u nog jaren lang plezier van heeft. Heeft u een nieuwtje dat u wilt melden? Dat kan super eenvoudig in WordPress, maak een nieuw nieuws-item, vertel wat je wilt vertellen en publiceer het nieuwsbericht. Het komt dan automatisch in de nieuwssectie en op andere plaatsen waar nieuws getoond wordt. Een nieuw pagina of dienst op de website plaatsen? Ook dit is geen enkel probleem met WordPress.

De gebruiksvriendelijkheid is een van de redenen waarom wij als Internetbureau graag websites en webshops met WordPress ontwikkelen. Klanten krijgen een mooie responsive website en kunnen deze tevens (wanneer zij dit willen) eenvoudig zelf bijhouden.

Hou de focus op je corebusiness en laat je ontzorgen door een WordPress website voor je te laten ontwikkelen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *