Verras je personeel met een origineel kerstpakket

Groot, klein, traditioneel of uniek: een origineel kerstpakket uitzoeken is misschien geen makkelijke, maar zeker wel een leuke taak! Ieder jaar is het weer een uitdaging om een pakket te vinden die je personeel volledig verrast. Kies voor een unieke of juist traditionele inhoud van je kerstpakketten, zodat iedereen met een blij gevoel kerst gaat vieren. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je kerstpakketten kunt invullen: think out of the box of ga juist voor de klassieke aanpak. Hoe je het ook doet, er zijn heel veel voordelige keuzes te vinden!

De inhoud van een groot en origineel kerstpakket

Hoe groter het pakket, hoe meer inhoud je kunt verwachten. Een groot pakket heeft meestal een veelzijdige inhoud. Dit kun je natuurlijk zelf samenstellen, maar er zijn ook veel kant en klare varianten die je alleen nog maar hoeft te bestellen. Kijk voordat je bestelt wel even goed naar wat er allemaal in zit. Een groot en origineel kerstpakket bevat vaak van alles wat: lekker eten, een paar lekkere drankjes en vaak ook nog wat extra’s, afhankelijk van het thema wat je kiest. Kies je bijvoorbeeld voor een buitenleven pakket: dan zit er een vuurkorf met brandhout bij.

Kies voor een kleine variant

Je kunt natuurlijk ook voor een wat bescheidener maar origineel kerstpakket kiezen. Ook een kleiner pakket kan heel sfeervol zijn, en is helemaal leuk wanneer je het een persoonlijke tint geeft. Ook in kleine kerstpakketten zitten vaak vol met hartige hapjes zoals noten en chips, maar ook drankjes. En net als bij de grotere pakketten kun je ook bij een klein pakket kiezen voor een leuk thema. Bij het traditionele thema krijg je bijvoorbeeld de lekkerste rode tradities en het bbq-thema draait allemaal om lekkernijen voor tijdens het barbecueën.

Stel een origineel kerstpakket zorgvuldig samen

Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om een voor een kant en klaar pakket te kiezen, die je gemakkelijk en snel besteld. Maar een andere optie is het zelf samenstellen van je kerstpakket. Op deze manier weet je precies wat er allemaal in het pakket gaat omdat je dit dus zelf uitkiest. Het kost je natuurlijk net wel even wat meer tijd om alles zorgvuldig samen te stellen, maar het geeft ook een persoonlijk tintje aan het pakket. Een origineel kerstpakket wordt vaak enorm gewaardeerd door je personeel en dat is natuurlijk ook wel wat waard!

Keuze uit honderden pakketten

Wanneer je online gaat kijken zul je merken dat er enorm veel keuzes zijn wanneer je op zoek bent naar kerstpakketten. Een XL Familiepakket, het sportieve pakket, een kampvuur pakket of juist een heel origineel kerstpakket met tapas of Italiaanse etenswaren: deze en nog tientallen andere opties kun je online vinden. Welk thema of welke grootte je ook in gedachten hebt om cadeau te doen aan je medewerkers: het ruime aanbod dat je online tegenkomt maakt het voor ieder bedrijf mogelijk om een leuk pakket samen te stellen of kant en klaar te bestellen. Een blijk van waardering voor de kerstdagen wordt zo in een leuk jasje gestoken!

Op zoek naar originele kerstpakketten? Ga naar Kerstpakkettenidee.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *