Wenskaart in huisstijl

1 mei 2019 | Geen categorie | By Admin Ondernemersuniversiteit | 0 Comments

Zakelijke wenskaarten zijn een goed alternatief om jouw klant de persoonlijke aandacht te geven en tevens om jouw bedrijf te promoten. Als bedrijf is het erg belangrijk dat je opvalt. Daarvoor kun je een advertentie plaatsen in de krant, of als je daarvoor de middelen hebt, reclametijd op televisie inkopen. Een nieuwe klant wil je naar je toe trekken, en een bestaande klant wil je behouden. Met een zakelijke wenskaart komt de boodschap direct en persoonlijk over. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het 25-jarige bestaan van een zakelijke relatie, waarbij je het bedrijf feliciteert. Dit helpt om de relatie met je zakelijke contacten te versterken, wat weer erg belangrijk is voor de continuïteit en groei van jouw bedrijf.

 

Personeel en zakelijke relaties

Je kunt bij zakelijke wenskaarten een onderscheid maken in zakelijke kaarten voor personeel en relaties. Voor een collega zou de kaart informeler kunnen en zonder bedrijfslogo, of reclame-uiting van het bedrijf. Het mag duidelijk zijn dat voor zakelijke relaties juist wel de behoefte bestaat om de bedrijfsactiviteiten te promoten en een bedrijfslogo te plaatsen. Door vooraf je intenties voor de zakelijke wenskaarten overzichtelijk te hebben, kun je de juiste kaarten in huis halen. Hierbij mag je ook best creatief in zijn, om ervoor te zorgen dat de kaart niet direct in de recycling bak belandt.

 

Standaardpakket wenskaarten

Met of zonder voorbedrukte bedrijfsreclame, een wenskaart die op de deurmat valt van een collega die net verhuisd is, of van iemand die in het huwelijksbootje is gestapt, is een manier waarop jij je als bedrijf uiting van waardering geeft voor het personeel. Een pakket met bedrijfskaarten in huis, maakt het versturen van een kaart eenvoudiger. Je kunt kiezen voor een  pakket bedrijfskaarten met meerdere categorieën, zoals beterschap, verhuisd en gefeliciteerd.

 

Kosten wenskaarten

Als je als bedrijf je eigen wenskaarten in huis hebt, dan ben je niet alleen attent voor een ander maar ook praktisch voor jezelf. Je hoeft niet apart op zoek te gaan naar een geschikte kaart voor een bepaalde gelegenheid want die heb je al in huis. Je kunt snel reageren. De kosten van de wenskaarten bepaal je uiteindelijk helemaal zelf. Een dubbelgevouwen wenskaart zal hoger in kosten uitvallen, een ansichtkaart. Het papiersoort is medebepalend voor de prijs. Aangezien er nogal wat mogelijkheden zijn, informeer bij de aanbieders van zakelijke correspondentie of reclame-uitingen voordat je definitief kaarten in huis haalt.

 

LEAVE A REPLY

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*