ZZP-boekhouder en online boekhouden

ZZP-boekhouder is een klein administratiekantoor die staat voor een vaste prijs en persoonlijk contact. De vaste prijs is 80 euro excl. btw per maand voor alle aangiften en het maken van de balans.

Advies-op-maat

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. We kunnen vooral goed luisteren. Wat wil onze klant? Wat vindt hij/zij belangrijk? Is-ie behoudend of wil hij/zij risico’s nemen. Sparen of investeren. Als wij weten wat het DNA van een klant is kunnen we ook gericht coachen. Wij zijn op hoogte van de fiscale wetten, hierdoor geven we advies-op-maat.

Digitaal aanleveren bij zzp-boekhouder

Wij gaan ook met onze tijd mee We proberen zo veel mogelijk te automatiseren. Dat doen we onder andere door het inlezen van een MT-940 bestand. Uw verkoopfacturen kunt u ook gewoon mailen. Inkoopbonnen vragen wij, indien gewenst, nog apart bij u op.

Online boekhouden bij boekhouder-zzp

Online uw boekhouding aanleveren bespaart u geld en tijd. Wie wil dat niet. elke zzp’er wil dat niet. U richt u gewoon  op uw werk, en er gaat geen kostbare tijd verloren aan boekhouden. Datgeen wat de Zzp’er niet de allerleukste klus vind. U bent er liefst z.sm. vanaf .

De online boekhoudservice van ZZP-boekhouder biedt uitkomst.  Mail ons alleen de bestanden, de boekhouder doet de rest voor u.

Voordelen online boekhouden:

–       Geldbesparing. Een duur software-pakket is niet nodig.

–      Tijdsbesparing, de ZZP-boekhouder doet al het werk voor u.

–       Door jarenlange ervaring van ZZP-boekhouder is uitzoekwerk voor u verleden tijd, hij kent alle fiscale regels en mogelijkheden.

Het aanleveren van de benodigde gegevens(zoals aankoopfacturen en bankmutaties), is eigenlijk het enige dat u zelf doet om online te kunnen boekhouden.

Wij berekenen de btw voor u, en verzorgen de aangifte. Zzp-boekhouder maakt aan het einde van het jaar  voor u een balans en een winst- en verliesrekening, en helpt u met het doen van aangifte Inkomsten Belasting, het jaar volgend op het boekjaar.

 

Youngtimer scoort goed voor de zzp’er

Is een nieuwe auto altijd beter, dat is de vraag die veel zzp’ers bezighoudt. Het antwoord is nee. Soms is oud beter dan nieuw. Een youngtimer (auto ouder dan vijftien jaar) is fiscaal zeer voordelig. Als u geen belang hecht aan status, laat u dan overtuigen van de pro’s.

Lage bijtelling

U weet ongetwijfeld dat u bijtelling moet betalen als u met uw zakelijke auto meer dan 500 kilometer privé rijdt per jaar. Bijtelling is het bedrag dat u bij uw inkomsten optelt en waarover u belasting betaalt. Bij nieuwe en jonge tweedehands auto’s is dit vaak 22 procent van de nieuwwaarde van uw auto. Ondanks dat de auto wellicht al wel tien jaar oud is.

Daar komt bij dat u eens per jaar, in het vierde kwartaal, 2,7 procent btw van de nieuwwaarde moet optellen bij uw omzetbelasting.

En hier komt het voordeel van een youngtimer om de hoek kijken. Daarvoor telt u slechts 35 procent bij van de dagwaarde. Dus niet over de nieuwwaarde van uw auto. En dat is scheelt een slok op een borrel.

Contact

Wilt u een andere boekhouder. De redenen van overstap zijn vaak heel divers. Het gaat vaak om zzp’ers die hun administratie in het verleden zelf hebben gedaan. Sommige nog in Excel. Achteraf bleek dit toch meer tijd dan geacht te kosten. De btw-aangifte lukte nog wel, maar achteraf hadden ze toch nog een boekhouder nodig voor de balans en de aangifte Inkomstenbelasting.

Nu ze een boekhouder hebben krijgen ze meer tijd voor hun corebusiness. Tevens stappen  zelfstandigen die klagen over een gebrek aan persoonlijke begeleiding en de hoge rekeningen bij andere boekhouders naar ons over. Als u meer wilt weten over online boekhouden bel dan 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *